УКР РУС

Шахтар – Інтер: поєдинок Ліги чемпіонів обслуговуватиме арбітр, який ставив пенальті у ворота збірної України

26 вересня 2021 Читать на русском

УЄФА призначив суддів на матчі другого туру групового раунду найпрестижнішого євротурніру.

Головним арбітром поєдинку між Шахтарем та Інтером буде румун Іштван Ковач, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Шахтар – Інтер: прогноз на матч Ліги чемпіонів

На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Васіле Марінеску й Овідіу Артене. Четвертим рефері буде Андрей Ківулете, а за VAR відповідатиме Марко Фріц з Німеччини.

До слова, Ковач вже працював з українськими командами у поточному сезоні. 37-річний арбітр зафіксував домашню перемогу Шахтаря над Генком (2:1) у кваліфікації Ліги чемпіонів, а також судив поєдинок плей-офф між Зорею та Рапідом у Запоріжжі (2:3).

Зарядись енергією нестримного футболу, переглядаючи улюблені матчі Ліги чемпіонів разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Відомий Ковач і вболівальникам збірної України. У поєдинку "синьо-жовтих" проти Фінляндії він на 88-й хвилині показав червону картку Віталію Миколенкові і призначив пенальті у ворота Георгія Бущана. Як наслідок, збірна України втратила перемогу над фінами, розписавши нічию 1:1.

Нагадаємо, поєдинок між Шахтарем та Інтером відбудеться у вівторок, 28 вересня на НСК Олімпійський. Початок зустрічі о 19:45.

Чи є життя після Конте – Ювентус уже списали, Інтер повинен остерігатися не лише Аталанти, а й Шахтаря