УКР РУС

Севілья здолала Райо Вальєкано й перервала безвиграшну серію – дубль Ен-Несірі дозволив відірватись від зони вильотуfire

6 лютого 00:03 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Севілья в рамках матчу 23-го туру Ла Ліги 2023/24 перемогла Райо Вальєкано (2:1). Звіт читайте на "Футбол 24".

Севілья з кінця 2024 року перемагала тільки в Кубку, а у чемпіонаті безвиграшна серія досягла п'яти матчів. Причому чотири з них андалусійці програли. Як наслідок, команда трималася над зоною вильоту тільки завдяки додатковим показникам.

Лунін розмовляв з Анчелотті після матчу Реал – Атлетіко: тренер повідомив українцю важливе рішення

У таких умовах необхідно було їхати в Мадрид і перемагати Райо Вальєкано. Зустріч почалася непогано – нервіонці відкрили рахунок на 19-й хвилині зусиллями Ен-Несірі. До речі, Юссеф увірвався в топ-5 африканських бомбардирів Ла Ліги в історії.

Втім, вже за 10 хвилин господарі відігрались. Гол забив Паласон. Столичний пролетаріат на "Вальєкасі" також не був привітним – один із фанатів під час вкидання з ауту всунув палець у дупу Окампосу. Навряд чи Лукасу сподобався такий прийом.

Покарання за таку поведінку прилетіло на 45-й хвилині, коли Ен-Несірі оформив дубль. Тепер він піднявся у топ-4 африканських бомбардирів. Що найбільш важливо, його гол мадридці відіграти вже не змогли, хоча ігрова перевага в обох таймах була за ними. У підсумку, фінальний свисток зафіксував перемогу Севільї – першу за п'ять турів.

Нервіонці набрали 20 очок, піднявшись на 15 сходинку в турнірній таблиці та відірвавшись від зони вильоту на три залікових бали. Райо Вальєкано з 24 заліковими балами тримається на 13-й позиції.

Лунін нарвався на критику легенди Реала, Яремчук присоромив іспанський ЗМІ, муки Циганкова без Довбика