УКР РУС

Атлетіко сенсаційно поступився Мальорці у доданий час, Севілья втримала перемогу над Вільяреалом

4 грудня 2021 Читать на русском

У суботу у 16-му турі Ла Ліги відбулось декілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 16-й тур

Севілья – Вільяреал – 1:0

Голи: Окампос, 16

Атлетіко – Мальорка – 1:2

Голи: Кунья, 68 – Руссо, 80, Кубо, 90+1

Барселона зазнала першої поразки під керівництвом Хаві – Бетіс покарав каталонців за катастрофічну реалізацію

Програму дня в Іспанії відкривала зустріч на Рамон Санчес Пісхуан між Севільєю та Вільяреалом. Андалусійці швидко вийшли вперед: на 16-й хвилині Акунья перехопив м'яч на лівому фланзі, увійшов у штрафний та подав на дальню стійку – Окампос же замкнув. 1:0. Вже за чотири хвилини левантійці могли зрівняти рахунок внаслідок прострілу Піно вздовж лінії воротарського, однак Алькасер трішечки не встиг до м'яча.

Відпочивати команди відправились за мінімальної переваги Севільї. В другому ж таймі більше моментів створив Вільяреал, але гостям постійно не вистачало якоїсь миті чи сантиметрів для взяття воріт. На жаль для Унаї Емері, відігратись "жовтій субмарині" не вдалося. Нервіонці святкують перемогу, набирають 31 очко й підіймаються на другу позицію в Ла Лізі.

У іншому матчі дня Атлетіко приймав Мальорку. Мадридці могли виходити вперед вже на п'ятій хвилині, коли Кунья цілив у правий кут – м'яч пройшов впритул зі стійкою. В середині тайму його комбінацію повторив Бастідас, однак в іншому напрямку, а згодом з пострілом Лі Кангіна у дев'ятку впорався Облак.

Забити вдалось лише в середині другого тайму – Корреа накрутив захисників, прострілив з правого флангу і Кунья вже у падінні буквально заштовхав м'яч у сітку. За десять хвилин до завершення матчу Руссо головою замкнув навіс у кут воріт – як не тягнувся до м'яча Облак, але завадити не зміг. А вже у доданий час Кубо втік від захисників, вийшов сам на сам з голкіпером "сатрацників" і приніс Мальорці сенсаційну перемогу.

"Золотий м'яч-2021": ігнор Роналду в Португалії, Європа за Лєвандовскі, Бразилія бойкотувала Мессі – деталі голосування