УКР РУС

Севілья здолала Осасуну і піднялась на другу сходинку Ла Ліги, наздогнавши Реал, Вільяреал поступився Валенсії

30 жовтня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу у чемпіонаті Іспанії відбулось кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Іспанія, Ла Ліга, 12-й тур

Севілья – Осасуна – 2:0

Голи: Карлос, 40, Окампос, 60

Валенсія – Вільяреал – 2:0

Голи: Гільямон, 44, Солер, 77 (пен.)

Барселона остаточно втратила Серхі Роберто не лише на Динамо

Севілья та Осасуна у першому таймі влаштували справжній обстріл воріт один одного. Влучнішими виявились нервіонці, які незадовго до перерви вийшли вперед – Дієго Карлос вистрибнув вище за інших і замкнув навіс з кутового. Цього гола могло б і не бути, якби Дарко Брашанац за три хвилини до цього пробив трошки прицільніше і влучив би не у стійку, а у сітку.

Після відпочинку гості додали, однак помилка в середині другої сорокап'ятихвилинки стала для них фатальною. Відігратись з 0:2 підопічним Ягоба Аррасате виявилось не піл силу. Перемога дозволила Севільї набрати 24 очки і піднятись на другу сходинку Ла Ліги, Осасуна з 19-ма пунктами стала сьомою.

Валенсія на власному полі приймала сусіда по турнірній таблиці Вільяреал. Шалена перевага гостей у першому таймі ознаменувалась голом у їхні ворота на останній хвилині: Уго Гільямон увірвався у штрафний майданчик суперника правим флангом і перекинув голкіпера, забивши "гол у роздягальню".

По перерві малюнок гри не змінився: "жовта субмарина" тиснула і... знову пропустила – в середині другої сорокап'ятихвилинки господарі здобули право на пенальті, реалізувавши який зняли всі питання щодо переможця. Звитяга підняла Валенсію одразу на три сходинки вверх і принесла 16 очок, Вільяреал з 12-ма пунктами залишився тринадцятим.

Реал перед Шахтарем переграв Ельче і очолив таблицю Прімери – Вінісіус став героєм