УКР РУС

Севідов: Соломон має скористатись шансом, поки Марлос травмований

10 квітня 2019 Читать на русском

Відомий український тренер Олександр Севідов поділився очікуваннями від майбутнього матчу Шахтар – Зоря.

"Про те, що майбутній матч Шахтар – Зоря буде викликати великий інтерес – це і так всім зрозуміло, в світлі того, які ігри проходять останнім часом між цими двома командами і які відносини між двома клубами. Але я не став би говорити, що це ключова гра для луганської Зорі з однієї причини – занадто великий відрив від Олександрії.

Шахтар назвав терміни реабілітації Марлоса – він має шанс зіграти проти Динамо

Я думаю, що Олександрія – дуже достойний суперник в боротьбі за бронзу в цьому році для Зорі, тому що луганці і олександрійці вже не приховують те, що вони хочуть зайняти 3-е місце і напряму потрапити в групу Ліги Європи. Тому можна сказати, що будь-який набір очок з донецьким Шахтарем – це як додатковий хороший бонус для будь-якої команди. Ключові протистояння у луганської Зорі ще попереду.

Шахтар презентував літак, пофарбований у клубні кольори

Цілком можливо, що Соломон вийде і з перших хвилин. Коли він виходить на заміну, то посилює гру. Єдине, що можна припустити – це те, що його поки не вистачає на всю гру. Тому Фонсека випускає його на заміну. Разом з тим відомо, що вже прооперовано Марлоса. І можна припустити, що саме Соломона буде використовувати головний тренер на цій позиції.

Соломон дуже непогано виглядає, у нього прекрасний дриблінг. Його поява з перших хвилин в матчі проти луганської Зорі буде досить логічною. Хоча, повторю, ми не можемо з вами знати, які завдання ставляться на гру і в цілому на фінішний відрізок чемпіонату. Є ще Кубок України, де донецькому Шахтарю грати досить непрості ігри", – розповів Севідов в коментарі Segodnya.

Шахтар – Динамо: янголи і демони Гармаша з Мораєсом, океан жовтих, 2 вилучення, реванш за 2015-й та дивовижні цифри