УКР РУС

Сексапільна дружина найдорожчого гравця в історії Баварії та Бундесліги – він бив її, а вона народила йому сина

23 квітня 2019 Читать на русском

Минулого місяця Баварія побила свій трансферний рекорд, заплативши 80 мільйонів євро за захисника Атлетіко Лукаса Ернандеса.

Французький захисник стане гравцем Баварії влітку, однак переїде у Німеччину вже зараз і до кінця сезону не гратиме за Атлетіко. Причина в травмі – йому вдало провели операцію на коліні, а лікар Баварії запевнив, що до старту наступного сезону новачок буде готовий.

Адаптація Лукаса на новому місці не повинна бути важкою. У Мюнхені на нього чекають земляки Корентен Толіссо та Кінгслі Коман, незабаром до них приєднається ще й Бенжамен Павар.

Підписавши Лукаса, Баварія прийняла правила великої гри: фінанси, укомплектована захисна ланка, майбутні гучні трансфери

Разом із Лукасом змінить місце проживання і його чарівна дружина Амелія.

Відносини молодої пари пройшли через серйозне випробування. У 2017 році ЗМІ обговорювали гучний скандал – Лукас був затриманий поліцією через звинувачення в побутовому насильстві. Після інциденту Амелія опинилася в лікарні, де лікувала незначні травми.

Версії щодо причини конфлікту розійшлися: за найпоширенішою – футболіст повернувся додому п'яним і підняв руку на дружину, інші ЗМІ заявляли, що дівчина сама спровокувала Лукаса і теж неслабо його відлупцювала.

Твіттеріада. Крутий трансфер Шахтаря зірвався, Гармаш святкує, а зваблива Саша Грей готова на все заради Аякса

Як виявилось, цей скандал тільки зміцнив їхні почуття і незабаром вони одружилися в Лас-Вегасі. Тепер Лукас та Амелія живуть життям зразкової пари і виховують сина Мартіна.