УКР РУС

Сассуоло очолив таблицю Серії А, Інтер оформив вражаючий камбек за 20 хвилин, Рома влаштувала розгром з дублем Мхітаряна

22 листопада 2020 Читать на русском

В рамках 8-го туру італійської Серії А було проведено п'ять матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 8-й тур

Верона – Сассуоло – 0:2

Голи: Бога, 42, Берарді, 76

Інтер – Торіно – 4:2

Голи: Санчес, 64, Лукаку, 67, 84 (пен), Мартінес, 90 – Дзадза, 45+2, Ансальді, 62 (пен)

Рома – Парма – 3:0

Голи: Майораль, 28, Мхітарян, 32, 40

Сампдорія – Болонія – 1:2

Голи: Торсбю, 7 – Реджіні, 44 (автогол), Орсоліні, 52

Удінезе – Дженоа – 1:0

Гол: де Пауль, 34

Вилучення: Перін, 90+8

В рамках недільної програми 8-го туру Серії А Сассуоло впевнено переміг Верону завдяки неймовірно красивим голам Бога та Берарді. "Зелено-чорні" набрали 18 очок і очолили турнірну таблицю чемпіонату, однак на п'яти їм наступає Рома – "вовки" ще у першому таймі розгромили Парму, причому Мхітарян оформив дубль (гол на 32-й хвилині став справжнім шедевром). У римлян всього на один заліковий бал менше – вони разом з Міланом розташувалися одразу за Сассуоло.

Фіорентина у рідних стінах несподівано поступилась Беневенто – перша поразка нового тренера "фіалок"

Торіно на виїзді дав бій Інтеру, до 64-ї хвилини перемагаючи "нерадзуррі" на виїзді з рахунком 0:2. Здавалося, це вже перемога, однак за три хвилини на табло вже горіли 2:2 – відзначились Санчес і Лукаку. На 84-й же господарі заробили пенальті, який реалізував все той же Лукаку, а на 90-й туринців добив Лаутаро – 4:2. Завдяки цій звитязі міланці набрали 15 очок і піднялися на п'яту позицію.

У паралельній зустрічі Сампдорія другої поспіль поразки, хоча вже на 7-й хвилині матчу проти Болоньї Торсбю вивів генуезців уперед. Долю зустрічі вирішив автогол Реджіні перед перервою та гол Орсоліні за сім хвилин після неї. 1:2.

Удінезе, своєю чергою, здобув другу перемогу в сезоні, мінімально перегравши Дженоа. Єдиний гол на 34-й хвилині точним ударом в лівий нижній кут з лінії штрафного забив де Пауль. На 90+4-й Скамачча міг вирвати для генуезців нічию, однак його гол скасували через офсайд.

Ігнорував Україну, а до тріумфу з Моурінью дістався через суд – 10 фактів, які роблять Пандєва унікальною легендою