УКР РУС

Самбрано може залишитись в Динамо – долю фіналіста Копа Амеріка-2019 визначить київський клуб

10 липня 2019 Читать на русском

Перуанський захисник Карлос Самбрано, права на якого належать Динамо, найближчим часом зустрінеться з керівництвом київського клубу.

Нагадаємо, Самбрано приєднався до Динамо у січні 2018 року, проте не провів за першу команду жодного офіційного матчу. Минулого літа перуанець вирушив у Базель на правах оренди та відіграв за швейцарську команду 9 поєдинків, у яких відзначився одним голом.

30-річний перуанець став частиної головної сенсації Копа Амеріка-2019, дійшовши до фіналу турніру у складі своєї національної команди. В активі захисника 5 матчів на континентальному форумі. Втім, майбутнє Самбрано попри вдалий виступ на турнірі залишається невизначеним.

Бразилія заслужено з титулом, лють Мессі, свавілля VAR, здобутки та фейли гравців Динамо – якою була Копа Амеріка-2019

Найближчим часом захисник повинен зустрітись з керівництвом Динамо. Самбрано планує дізнатися, чи отримає він шанс у столичній команді, чи вирушить у чергову оренду.

До слова, Базель, у складі якого динамівець здобув Кубок Швейцарії, не проти залишити Самбрано у своєму складі.

"Оренда Самбрано завершилась, тому він повинен повернутись у Динамо. На жаль, він не так багато відіграв за Базель, позаяк був травмований. Але коли він виходив на поле, то демонстрував хорошу гру", – цитує спортивного директора Базеля Руді Збіндена Diario Correo.

До слова, контракт Самбрано з Динамо чинний до кінця 2021 року. Раніше захисник виступав за Шальке, Айнтрахт Франкфурт, Рубін та ПАОК.

Хачеріді сватають в Динамо – чому цей трансфер не потрібен киянам