УКР РУС

Наполі з божевільним голом Хвічі оформив камбек з Вероною, Салернітана втримала нічию з Торіно

4 лютого 18:00 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

В рамках програми дня у 23-му турі італійської Серії А заплановано кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2023/24, 23-й тур

Торіно – Салернітана – 0:0

Наполі – Верона – 2:1

Голи: Нгонж, 79, Кварацхелія, 87 – Коппола, 72

Мілан здобув вольову перемогу над Фрозіноне – Жиру оформив гол і асист, Йовіч забив через хвилину після виходу

Салернітана перервала 4-матчеву серію поразок, але від цього "гранатовим" не легше. Команда розписала нічию з Торіно, залишившись на дні турнірної таблиці – до рятівної 17-ї позиції бракує п'яти очок. З іншого боку, при статистиці ударів 13:3 на користь туринців (0,89 vs 0,1 за xG), підсумковий рахунок 0:0 може вважатись успіхом для Салерно.

У ще одному поєдинку Наполі дотис Верону. Перша половина зустрічі пройшла за божевільної переваги партенопейців, але минула без голів. Після відпочинку гості додали і в середині тайму досягли успіху: м'яч після стандарту прилетів у штрафний, влучив у плече Копполи, який майстерно відмахнув його у ворота. Перший гол 20-річного захисника у сезоні.

Наполі завівся і заграв на повну. Монтіпо рятував як міг, але на 79-й хвилині підлий рикошет після удару Нгонжа змусив його витягати круглого з сітки. Сімеоне дивом не влучив у порожні ворота, а Верона у ці моменти виглядала геть розгубленою. Зрештою гості не встояли – за три хвилини до завершення поєдинку Хвіча майстерно перекинув м'яч через голкіпера під поперечину, принісши Наполі надважливі 3 очки.

Болонья оформила камбек з Сассуоло, Дженоа розписала нічию з Емполі – Маліновського замінили в перерві