УКР РУС

Сачко: Я готовий піти вже завтра

18 березня 2019 Читать на русском

Головний тренер полтавської Ворскли розчарований непотраплянням команди до першої шістки УПЛ.

"Зараз можна наговорити багато на емоціях. Зрозуміло, що завдання не виконане, але на це є безліч причин всередині команди, які я зараз не скажу. Це буде некрасиво, тому що я поважаю цей клуб і людей, які тут працюють. Питання не в тому, що накопичилося на сьогоднішню гру, яку ми повинні були вигравати. Це питання вчорашньої, позавчорашної гри і т.д. Може, ми спрацювали погано щодо комплектації, причини можна знайти, але кому це зараз треба.

Ворскла у матчі з трьома пенальті зіграла внічию проти Арсенала-Київ та пролетіла повз першу шістку УПЛ

Ми не вирішили завдання, хоча хлопці сьогодні дуже старалися. Розумію, що у мене буде розмова з керівниками, і якщо справа в мені, то я готовий піти хоч завтра. А так, завдання не вирішили – така наша доля, у нас багато перебудов у команді. Багато днів провів з цими хлопцями, тому поганого в їхню адресу не скажу, тільки в обличчя.

Визначились усі учасники першої та другої шісток 2-го етапу УПЛ

Звичайно, потрібно було вигравати. Нас чекає велика перебудова, треба перезавантажуватися. Те, що ми витиснули в минулому сезоні, в цьому так бути не може. Потрібне перезавантаження", – заявив Сачко в інтерв'ю телеканалу Футбол.

Сачко очолює Ворсклу з 2014 року. Під його керівництвом команда посіла третє місце в минулому сезоні, а також вийшла в груповий етап Ліги Європи. У позаминулому сезоні команда також виявилася за межами першої шістки УПЛ.

Сачко: Керівництво Ворскли робить усе можливе, щоб підтримувати команду

Після цієї нічиєї Ворскла набрала 29 очок і залишилася на 7-му місці в турнірній таблиці. У матчі 23-го туру полтавчани зіграють на виїзді з Карпатами.