УКР РУС

Сабо: Динамо вдома обіграє Гент

25 вересня 2020 Читать на русском

Колишній тренер киян та збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від поєдинку Динамо – Гент плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Можна тільки привітати команду і тренера. Ця гра була вже кращою, в порівнянні з попереднім матчем проти АЗ. Кияни могли ще забивати. Я відразу говорив, що Динамо пройде Гент. Тим більше, там наші грають. Вони не підійшли Динамо, Шахтарю, Зорі, а там знайшли собі місце.

Гент – Динамо: InStat назвав найкращого гравця першого кваліфікаційного матчу плей-офф Ліги чемпіонів

Луческу розуміє, яку тактику потрібно вибирати під футболістів, які у нього є. Багато хто критикує гру Динамо за закритість, але зараз по-іншому не виходить. Я впевнений, що Динамо вдома обіграє Гент і пройде в груповий етап Ліги чемпіонів.

Динамівці недогледіли в епізоді з пропущеним голом. Упевнений, Луческу розбере цей момент, щоб в Києві таке не повторилося. Нікого звинувачувати не можна. Один пропустили, але два забили", – цитує Йожефа Сабо 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, Динамо у виїзному матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів зуміло вирвати перемогу у Гента (2:1). Вже 29 вересня "біло-сині" чекатимуть підопічних Віма Де Декера у матчі-відповіді у Києві.

"Динамо – зовсім не велика команда": бельгійські ЗМІ скиглять через поразку в Лізі чемпіонів і звинувачують українця