УКР РУС

Розплата за фіаско – екс-президент Ювентуса вимагає продати Роналду і звільнити двох топ-функціонерів

11 березня 2021 Читать на русском

Колишній президент Ювентуса Джованні Коболлі Джильї очікує рішучих дій від Андреа Аньєллі після другого поспіль вильоту з ЛЧ на стадії 1/8 фіналу.

"Це було абсолютно неправильне підписання. Я говорив про це ще в перший день Роналду у клубі. Він великий чемпіон, але занадто дорогий. Тепер справа за Ювентусом. Йому платили по 1 мільйону євро за гол. Аньєллі повинен бути самокритичним, у нього немає хороших співробітників.

Взаємне розчарування: Роналду та Ювентус хочуть попрощатися вже влітку, але правила диктують гроші

Я не звинувачую Пірло, оскільки я сам колись призначив Феррару, і той досвід не можна назвати позитивним. Аньєллі пішов на ризик. Він не хотів бачити Саррі, але погодився на цей варіант, тому що на ньому наполягали Паратічі і Недвед. Тепер Ювентусу потрібно відновлювати втрачені позиції.

Нервовий зрив Павла Недведа після гри? Я знав його як великого чемпіона, але він не здатний бути віце-президентом Ювентуса. Клубу потрібно обміркувати його роль. Він не прийшов на останню прес-конференцію Аллегрі, і мені це не сподобалося. Я знаю, що вони були не в найкращих стосунках. Недвед стверджував, що був у той момент за кордоном, але це не правда, тому що він був в Італії. Він не відповідає стилю Ювентуса.

Клуб повинен продати Роналду в кінці сезону, і відпустити Паратічі. Можливо, Аньєллі спеціально підвищив його на посаді, щоб згодом усунути його. Таким міг бути сценарій", – Коболлі в ефірі Radio Punto Nuovo.

"Це катастрофа": Роналду відправляють з Ювентуса і звинувачують у вильоті з ЛЧ, а легендарний тренер назвав боягузом