УКР РУС

Ротань знайшов цілі для України U-21 попри втрачені шанси кваліфікуватися на Євро-2021

12 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань озвучив завдання команди на завершальний етап відбору на Євро-2021.

"Що стосується тренувального процесу, то тренерський штаб задоволений виконаною роботою. Ось тільки через коронавірус постійно вибувають наші футболісти, є травмовані, тому на сьогодні в нас вимальовується мало не нова команда. Але ми розуміємо ці проблеми й працюємо з ними.

Нещерет захворів на коронавірус – збірна України U-21 втратила трьох гравців

Ми намагаємося не забувати про рейтинг країни й зробимо все, щоб заробити шість очок, проте на першому місці буде стояти структура нашої гри, якість дій підопічних. Над цим ми й працювали останніми днями. З огляду на наш склад, ми хочемо від хлопців більшого розуміння нашої гри й підготовки до наступного відбірного циклу", – цитує Ротаня прес-служба УАФ.

Нагадаємо, за два тури до фінішу відбіркового турніру збірна України U-21 достроково втратила шанси на вихід у фінальну стадію Євро-2021. Проте на наших футболістів все ж очікують протистояння з командами Мальти (13 листопада) та Північної Ірландії (17 листопада).

"Луніна треба ставити на Німеччину": осад від Польщі і тактика на Бундестім – думка історичного капітана збірної України