УКР РУС

Роналду запросив гравців Ювентуса на вечерю, аби вибачитись за свою поведінку

18 листопада 2019 Читать на русском

Форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду відчуває докори сумління за свою поведінку – гравець вирішив загладити провину перед одноклубниками смачними стравами під час спільної вечері.

Португальський нападник італійського Ювентуса Кріштіану Роналду вирішив реабілітуватися перед партнерами по команді за свою поведінку у матчі з Міланом. Нагадаємо, у домашній грі 12-го туру Роналду був замінений на 55-й хвилині.

Роналду провів найрезультативніший рік у збірній

Це настільки роздратувало португальського форварда, що він, не потиснувши руку наставнику Ювентуса Мауріціо Саррі, одразу ж пішов у роздягальню і, не дочекавшись закінчення матчу, покинув стадіон за кілька хвилин до фінального свистка.

Мессі випередив Роналду і Неймара в рейтингу найкращих дриблерів за останні 13 років

Тож футболіст, аби особисто вибачитись за свій вчинок, запросив всю команду на вечерю, яка має відбутись перед матчем 13-го туру Серії А проти команди Маліновського – Аталанти, повідомляє видання La Repubblica.

До слова, у поточному сезоні у Серії А Роналду забив 5 голів і віддав 1 результативну передачу у 10 матчах за Ювентус. Ще по разу (гол + пас) Кріштіану відзначився у чотирьох матчах Ліги чемпіонів.

Португалія здолала Люксембург: розслаблена гра "селесао", Роналду знову забив, а "динамівець" – найгірший у матчі