УКР РУС

Рома хоче звільнити спортивного директора за втручання в роботу Фонсеки

17 лютого 2020 Читать на русском

Керівництво італійського клубу планує звільнити спортивного директора Джанлуку Петракі, який лише минулого літа приєднався до "вовків".

51-річний фахівець, скоріш за все, покине Рому ще до кінця поточного сезону, інформує Il Corriere dello Sport.

Де Россі нарешті зізнався, що змусило його завершити кар'єру

За інформацією джерела, Петракі увірвався в роздягальню команди у перерві матчу 22 туру Серії А проти Сассуоло (2:4) і дозволив собі жорсткі репліки на адресу гравців. Це дуже не сподобалося футболістам, головному тренеру команди Паулу Фонсеці та керівництву клубу.

Іншою причиною потенційного відходу Петракі зі своєї посади є провальна робота на зимовому трансферному ринку. Керівництво "вовків" ставило завдання спортивному директору продати Дієго Перотті, Хав'єра Пасторе та Жуана Жезуса, які в сумі отримують 10 млн євро на рік. Усі троє залишилися у клубі, а це суперечить обраному плану клубу економити гроші через відсутність бонусів за участь у Лізі чемпіонів.

Головними кандидатами на заміну Петракі є спортивний директор Парми Даніеле Фаджано та його колега з мадридського Атлетіко Андреа Берта.

Барса впоралася з антагоністом, Фонсека програв Маліновському битву за ЛЧ, бомбезний Лаціо, клоунада ПСЖ – огляд вікенду