УКР РУС

Ребров отримав новий варіант працевлаштування – багаторічний учасник Ліги чемпіонів, який переживає велику кризу

5 травня 2023 Читать на русском

Український фахівець має чимало цікавих пропозицій з не однієї країни світу.

Сергій Ребров є одним з кандидатів на посаду головного тренера грецького Олімпіакоса, повідомляє портал Sportowe Fakty.

Ребров сформував шорт-лист своїх асистентів у тренерському штабі збірної України – серед них легенди

Пірейці досі залишаються без наставника – попередній керманич Мічел був звільнений на початку квітня у зв'язку з незадовільними результатами. Нині Олімпіакос йде третім у турнірній таблиці чемпіонату Греції, відстаючи у боротьбі за Лігу чемпіонів від АЕКа та Панатінаїкоса на 10 очок.

Зарядись енергією футболу, переглядаючи довгоочікувані матчі Ліги чемпіонів разом із HLIBNY DAR. Напої бренду виготовлені на воді з артезіанської свердловини та з високоякісних спиртів класу “Люкс”. Адже HLIBNY DAR – вибір тих, хто цінує не тільки якісний футбол, але й преміальний смак.

Серед конкурентів Реброва називають легенд Кальчо (Ернана Креспо та Дженнаро Гаттузо), іспанця Дієго Мартінеса, нідерландця Альфреда Схрьодера, а також поляка Марека Папшуна, який на чолі Ракува разом з українським вінгером Владиславом Кочергіним близький до чемпіонства Польщі.

Нагадаємо, Ребров нині тренує Аль-Айн. Очікують, що 48-річний фахівець найближчим часом мав би очолити збірну України, однак деякі ЗМІ запевняють, що наш земляк вже домовився про продовження контракту з еміратським клубом.

Ребров і Ярмоленко програли Кубок президента ОАЕ – драма в серії пенальті, українець долучився до всіх голів