УКР РУС

Реал вирвав перемогу після повернення на оновлений Бернабеу – Беллінгем знову герой, конкурент Луніна вперше пропустивfire

2 вересня 2023 Читать на русском

Реал здобув перемогу над Хетафе у четвертому турі Ла Ліги (2:1). Результат зустрічі – в цій новині на "Футбол24".

Мадридці вперше в цьому сезоні грали на домашньому стадіоні Сантьяго Бернабеу, який тривалий час був на реконструкції. Зустріч для Реала розпочалася з пропущеного гола на 11 хвилині. Після верхової боротьби м'яч опинився в Алаби, який не зміг віддати точний пас на Рюдігера. Майораль перехопив передачу і вийшов віч-на-віч з Кепою. Конкурент Луніна дозволив себе дуже легко обіграти, а нападник Хетафе відправив м'яч в порожні ворота. Жоден з захисників "вершкових" не зміг стати на заваді голу.

Новий конкурент для Мудрика, Зінченко шокує легенду МЮ, ще один українець в Реалі

Попри старання, всі спроби Реала відігратися не принесли бажаного. Найяскравішим епізодом у мадридців став удар Луки Модріча, який пробив в стилі ван Персі, але Сорія парирував. Під кінець першого тайму суддям довелося скористатися VAR через падіння Беллінгема в штрафному. Втім, відеоповтор підтвердив тільки симуляцію новачка "вершкових".

Одразу по перерві Реал зрівняв рахунок. Після стандарту Хоселу класно розібрався в епізоді і забив свій перший гол у складі "вершкових". Мадридці намагалися підійти до воріт Хетафе, але компактна оборона суперника залишала не так багато простору, а Сорія показував раз за разом класну гру.

У доданий час Реал був винагороджений за свої старання. Беллінгем забив переможний гол після помилки голкіпера Хетафе Сорії. Для новачка мадридців це п'яти гол у Ла Лізі за чотири матчі. Вже на 100-й хвилині Родріго мав класний момент, щоб забити ще один гол, але м'яч влучив в поперечину. У підсумку "вершкові" перемогли 2:1.

Реал набра 12 балів і посідає першу сходинку. Хетафе з чотирма очками перебуває на 13 місці.

Трансферний дедлайн, літо 2023: Барселона отримала бажане, провал Баварії, екс-гравець Динамо в Шахтарі – як це було