УКР РУС

Реал налаштований зменшити суму за трансфер Неймара – мадридці мають хороший козир

18 червня 2019 Читать на русском

Сага з відходом Неймара із ПСЖ триває. Реал, дізнавшись про можливість підписання форварда, готовий зробити частиною угоди одного із своїх гравців.

Неймар як ніколи близький до відходу з ПСЖ. Агент бразильця вже розпочав перемовини щодо повернення форварда в Іспанію – тамтешні Реал та Барселона вже влаштували своєрідну "гонку озброєнь", намагаючись підписати нападника.

Неймар розпалює війну між Барселоною та Реалом: що потрібно обом клубам, щоб реалізувати трансфер на 250 млн євро

Попри те, що пріоритетним варіантом для самого Неймара називають саме "блаугранас", Реал не полишає спроб переманити зіркового нападника і має для цього хороший козир.

ПСЖ після відходу Тьягу Мотти перебуває у пошуках якісного опорника. Реал може скористатись ситуацією, включивши в потенційний трансфер Неймара іншого бразильця – Каземіро, повідомляє Marca.

Реал наближає трансферний рекорд, Лунін і ще 17 питань за 21 день – Зідан отримав "60 голів", а герой Києва шокує

Таким рішенням Флорентіно Перес може суттєво здешевити вартість нападника, адже мадридці вже витратили неймовірну суму на новачків. Враховуючи, що Реал також налаштований підписати Поля Погба, то відхід Каземіро в такому разі не видається чимось фантастичним, навіть попри його відмінні стосунки із Зінедіном Зіданом.

Та й не виключено, що сам бразилець захоче змінити обстановку – у Мадриді він виграв все, що тільки можна, а тому може погодитись на новий виклик. До слова, Каземіро виступає за Реал з 2013 року.

"Пішли усі н***й": чому Неймар занедбав свою кар'єру в Парі Сен-Жермен