УКР РУС

Реал – Шахтар – 2:3 – відео голів і огляд матчу

21 жовтня 2020 Читать на русском

Шахтар здолав мадридський Реал (2:3) в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Відео голів та огляд матчу Реал – Шахтар дивіться на "Футбол 24".

Шахтар сенсаційно обіграв Реал в Мадриді – Зідана знищили за 12 хвилин

Шахтар дуже солідно розпочав матч, створював моменти, а на 29-й хвилині відкрив рахунок! Затяжна атака "гірників" перейшла на лівий фланг, Корнієнко сміливо пішов у чужий штрафний майданчик, проскочив кількох суперників і викотив на Тете. Бразилець влучно пробив у дальній кут.

Не пройшло й 5 хвилин, як Шахтар подвоїв перевагу! Тете отримав м'яч на правому фланзі, обіграв опонента, вийшов на ударну позицію та вистрелив по воротах. Куртуа впорався, але Варан під тиском Дентінью загнав м'яч у власні ворота.

До кінця першого тайму чемпіон України довів рахунок до розгромного!!! Соломон обігрався з Тете та не залишив шансів Куртуа точним ударом у кут. Ефектний пас п'ятою від бразильця – фантастика!

На старті другого тайму Реал відквитав один гол. Модріч підхопив м'яч і бахнув з-за меж штрафного майданчика точно в "дев'ятку". Перевага Шахтаря танула на очах. Вінісіус вийшов на заміну та відразу відзначився, обікравши перед тим Марлоса.

Однак "гірники" вистояли перемогу! Реал забив третій гол у ворота Трубіна (молодий голкіпер помилився), але суддя скасував його через офсайд. Шахтар стартує в Лізі чемпіонів з сенсаційної звитяги.

Реал Мадрид – Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів – як це було