УКР РУС

Баварія розгромила Герту, скориставшись дитячими помилками берлінців, РБ Лейпциг впевнено здолав Вольфсбург

23 січня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 20-й тур чемпіонату Німеччини закривали два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 20-й тур

РБ Лейпциг – Вольфсбург – 2:0

Голи: Орбан, 76, Гвардіол, 85

Герта – Баварія – 1:4

Голи: Еккеленкамп, 81 – Толіссо, 2, Мюллєр, 45, Сане, 75, Гнабрі, 79

Армінія перемогла Айнтрахт на виїзді – Віммер забив гол і віддав асист рабоною

Перший по-справжньому небезпечний момент у матчі між РБ Лейпцигом і Вольфсбургом виник лише у другому таймі – Орбан забив, але арбітр зафіксував положення поза грою. В середині другої сорокап'ятихвилинки гол "биків" таки було зараховано: Сілва головою запустив м'яч парашутом і влучив у поперечину. Сфера відскочила до Віллі і той, також головою, з відскоком від газону відправив круглого у сітку. За десять хвилин стрімка контратака господарів завершилась виходом сам на сам з Кастелсом: Гвардіол ефектно перекинув шкіряного через голкіпера. Перемога принесла команді Доменіко Тедеско 31 очко і підняла на шосту сходинку турнірної таблиці Бундесліги.

Баварія забила у ворота Герти вже на другій хвилині, однак гол Толліссо було скасовано через офсайд. Мюнхенці взяли ворота Шволова в облогу, створюючи момент за моментом. Зрештою в середині тайму Толіссо відкрив рахунок, головою замкнувши навіс з лівого флангу. Кіпер Герти іноді творив дива: чого лише вартує момент з пострілом Лєвандовскі впритул! За мить до свистка Баварія заробила право на стандарт: Кімміх навісив у штрафний, Мюллєр випередив захисників і вдотик пробив у лівий кут – 2:0.

В середині другого тайму Шволов біля своїх воріт вирішив віддати діагональну передачу на захисника, Сане встиг перехопити м'яч і вгатив його у сітку. За чотири хвилини Гнабрі з гострого кута довів рахунок до розгромного. Наприкінці матчу Еккеленкамп, вийшовши на заміну, буквально першим дотиком забив гол престижу.

Борусія Д втримала перемогу над Хоффенхаймом, Байєр розтрощив Аугсбург, Бохум врятував нічию з Кельном