УКР РУС

Рангнік – про матч проти Динамо Лобановського: "Я рахував гравців киян, здавалося, що у них на 1-2 більше"

3 грудня 2021 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ральф Рангнік пригадав, як легендарний Валерій Лобановський вплинув на розвиток його кар'єри.

"Коли я вперше почав тренувати – очолив Вікторію з мого рідного Бакнанга – ми грали проти київського Динамо Валерія Лобановського. Я сам був на полі (з 1983 по 1985 рік Рангнік був граючим тренером Вікторії – прим.) і потім багато разів розповідав цю історію: через 10 хвилин я почав рахувати гравців на полі, бо мені здавалося, що у них на одного-двох футболістів більше.

Хацкевич припустив, хто з гравців Динамо заграв би у Лобановського – лідер киян потрапив в опалу до екс-тренера

Після матчу я поговорив з Лобановським через перекладача, і мені сказали, що вони тренуються щодня, кожного разу тиснучи по всьому полю. Тож я пішов дивитися на тренування Динамо і з того моменту зрозумів, чому вони так грають. Я зрозумів, що це можливо, якщо послідовно працювати над цим щодня на тренуваннях", – поділився Рангнік в інтерв'ю офіційному сайту Манчестер Юнайтед.

Додамо, що німецький фахівець у інтерв'ю прес-службі клубу назвав трьох тренерів, які найбільше вплинули на нього. Окрім Лобановського, Рангнік відзначив Хельмута Гроса та Арріго Саккі.

Зінченко стає рятівником Ман Сіті, але викликає суперечку фанатів і ЗМІ – як Англія реагує на гучне повернення українця