УКР РУС

Рамос: Якби я хотів навмисне отримати дискваліфікацію, то зробив би це ще у груповому турнірі

16 лютого 2019 Читать на русском

Захисник Реала Серхіо Рамос прокоментував власні ж слова про те, що він навмисно отримав жовту картку в поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Аякса, яка не дозволить йому зіграти у матчі-відповіді.

Нагадаємо, в поєдинку проти Аякса Рамос на останніх хвилинах гри отримав жовту картку, через яку не зіграє у матчі-відповіді. Пізніше капітан Реала натякнув, що зробив це навмисно.

Аякс – Реал – 1:2 – відео голів та огляд матчу

"Моїм наміром був фол, який я здійснив, а не отримання жовтої картки та дискваліфікація на матч-відповідь. Я розумів, що ризикую, але в мене не було вибору, позаяк це була доволі небезпечна контратака.

Саме тому я сказав, що збрехав би, якби не сказав, що не думав про це під час гри. Якби я хотів навмисне отримати дискваліфікацію, то зробив би це ще у груповому турнірі, а саме в матчі проти Роми, оскільки гра проти ЦСКА вже нічого для Реала не вирішувала", – цитує Рамоса Marca.

До слова, УЄФА вже відкрив справу проти Рамоса за даним фактом. Захисник ризикує отримати додаткову дискваліфікацію на один матч Ліги чемпіонів.

Найбезглуздіший фол в історії, спровокований Кройфом, "прецедент Степаненка" та ще 3 фішки протистояння Аякс – Реал