УКР РУС

ПСЖ впевнений у трансфері Мессі – амбіції парижан приголомшують

6 травня 2021 Читать на русском

Паризький клуб серйозно налаштований переманити капітана Барселони, у якого 30 червня завершується контракт із "сино-гранатовими".

ПСЖ не відмовляється від ідеї підписання 33-річного аргентинця, якому нещодавно запропонував контракт за схемою 2+1. Ба більше, півфіналіст ЛЧ настільки впевнений у приході Мессі, що будує проект на наступний сезон з урахуванням наявності Ліонеля у своєму складі.

Барселона переконала Мессі продовжити контракт – сторони близькі до завершення перемовин

Парижани сформували три пріоритети на літнє трансферне вікно. Перший – прихід світової зірки (власне, трансфер Мессі). Другий – підсилення центру поля (тут фаворитом є Джорджініо Вейналдум, у якого завершується контракт з Ліверпулем). І третя позиція, яка потребує підсилення – правий фланг оборони. Головним кандидатом вважають Сержа Ор'є з Тоттенхема.

У таборі ПСЖ вважають, що клуб має всі шанси сформувати неймовірну атакувальну ланку у складі Мессі, Мбаппе та Неймара. Потенційний прихід Лео не означає, що парижани планують прощатися з французом чи бразильцем, повідомляє Marca з посиланням на Le Parisien.

"Холанд і Мбаппе можуть грати разом": Райола не відносить Ман Сіті до великих клубів – фаворити на трансфер епохи