УКР РУС

ПСЖ влаштував чемпіонську перестрілку із сенсацією сезону – Мессі мовчить, Неймар асистує, а Мбаппе може все

30 квітня 2022 Читать на русском

Страсбур і ПСЖ надрезультативно відкрили програму 35-го туру чемпіонату Франції.

Ліга 1, 35 тур

Страсбур – ПСЖ – 3:3

Голи: Гамейро, 3, Діалло, 75, Касі, 90+2 – Мбаппе, 23, 68, Хакімі, 64

ПСЖ приїхав на виїзд вже у статусі чемпіона, а суперником був сенсаційний Страсбур. Ельзасці за рік пройшли шлях від борця за виживання до претендента на зону ЛЧ.

Мессі виявився головним марнотратом у топ-чемпіонатах Європи – для гола не вистачає навіть 10 моментів

На 3-й хвилині Гамейро приголомшив свою колишню команду, "прошивши" Доннарумму ударом в ближній кут. ПСЖ спокійно захопив ініціативу і відігрався в середині тайму. Неймар розрізав оборону Страсбура якісною передачею на Мбаппе, а чемпіон світу такі моменти реалізовує із заплющеними очима. По перерві солодка парочка продовжила шоу, поки Мессі відверто дрімав. На 64-й хвилині Неймар запустив Мбаппе по флангу, Кіліан прострілив на Хакімі, якому залишалося влучити у напівпорожні ворота.

Страсбур посипався остаточно. Джику необачним пасом назад подарував Мбаппе ще один футбольний буліт – 1:3. Надія на камбек господарів зажевріла після гола "джокера" Діалло (рикошет від Верратті натякає на автогол). Переляканий ПСЖ відійшов в оборону і таки не витримав. В компенсований час спрацювала ще одна заміна Жульєна Стефана. Касі замкнув ідеальну подачу Льєнара, зафіксувавши шалені 3:3!

Анчелотті розпочав відкриту війну з Почеттіно за Мбаппе – гострий коментар тренера Реала