УКР РУС

ПСЖ може наважитися на трансфер Неймара – у французькому клубі втрачають терпіння

3 травня 2021 Читать на русском

Спортивний директор парижан Леонардо не впевнений, що бразилець продовжить захищати кольори клубу.

Вчора, 1 травня, Леонардо перебував у Барселоні, де французька жіноча команда програла "синьо-гранатовим" двобій за фінал Ліги чемпіонів (1:2). Саме іспанки стануть суперницями Челсі у вирішальному поєдинку 16 травня. Зауважимо, чоловіча команда ПСЖ теж ще має шанси кваліфікуватися у фінал ЛЧ, але для цього потрібно відіграти в Манчестер Сіті домашню поразку 1:2.

Барселона взяла реванш у ПСЖ, найдорожча футболістка світу принесла Челсі камбек – визначилися фіналісти жіночої ЛЧ

Бразильський директор ПСЖ знову був змушений відповідати на запитання щодо Неймара, якого активно намагається повернути Барселона, та й сам бразилець дедалі частіше задумується про камбек на Камп Ноу. Раніше Леонардо був впевнений, що нападник залишиться в Парижі та підпише нову угоду, але, схоже, оптимізм поступово випаровується.

"Майбутнє Неймара? Побачимо. Ми повинні спокійно все проаналізувати. Саме спокій – пріоритет у цій ситуації. Побачимо, що станеться", – цитує представника ПСЖ Marca з посиланням на El Chiringuito.

Влаштуй удома справді футбольну атмосферу. Вмикай Лігу Чемпіонів, діставай символіку улюблених клубів та замовляй бокс від Pepsi та Lay's, щоб вболівалося смачніше!

Нагадаємо, Неймар втримує статус найдорожчого футболіста світу, перебравшись із Барселони в ПСЖ за 222 млн євро влітку 2017-го. У поточному сезоні 29-річний форвард зіграв 26 матчів у всіх турнірах, забив 15 голів та віддав 10 асистів. Його контракт розрахований до 30 червня 2022-го, але сторони ведуть діалог щодо продовження співпраці.

"Холанд і Мбаппе можуть грати разом": Райола не відносить Ман Сіті до великих клубів – фаворити на трансфер епохи