УКР РУС

Поворознюк: Якби замість Зеленського був Порошенко, я впевнений, що Україну вже давно б "злили"

20 квітня 2022 Читать на русском

Президент Інгульця Олександр Поворознюк назвав фактор тотального об'єднання України під час війни з росіянами. На його думку, це президент Володимир Зеленський.

"На мою думку, діло (пряму мову збережено – прим.) не у війні. Риба завжди гниє з голови, всі дивляться на керівника. Ти (звертається до журналіста – прим.) зараз говориш про кліпи, про це все... Це були мої висказування на другий день війни. Я просто показав свою громадську позицію, тому що на мене дивляться люди, які ждали, що скаже Поворознюк.

Поворознюк вже знає, як святкуватиме перемогу над Росією: "Сутки буду ху**ити водку"

Так от, всі також ждали й дивились, що зробе і скаже Зеленський. Він реально показав, що він, бл**ь, чувак з яйцями. Реально показав, що він може. Якби не було Зеленського, а був би Порошенко на його місці, я впевнений, що вже давно б Україну "злили" і не було б як такої нації. Я просто впевнений.

Ніхто б так не поступив, як поступив Зеленський. Вся заслуга – в ньому, він показав свою громадянську позицію. І все. А далі треба вже рівнятись на нього, прислухатись до нього. Як би там не було, але він хоче миру. Яким путьом це буде досягнуто – неважливо. Але воно буде. І то, що він не здає, не "зливає" свої території, це дуже великий плюс", – заявив Поворознюк в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

Росія напала на Україну: Ярмоленко домовляється за Динамо, фурор українця в Італії (LIVE)