УКР РУС

Полісся хоче переманити лідера СК Дніпро-1 – журналіст повідомив про фінансові проблеми у віце-чемпіона УПЛ

14 листопада 2023 Читать на русском

СК Дніпро-1 ризикує втратити своїх лідерів. Український журналіст Віктор Вацко повідомив про складну фінансову ситуацію у клубі.

Минулого вікенду СК Дніпро-1 сенсаційно обіграв донецький Шахтар в матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги – команда Максимова очолила турнірну таблицю чемпіонату.

"Якщо не переможуть Шахтар, то всі поїдуть у 1-шу штурмову роту": Береза знайшов дієвий стимул для гравців СК Дніпро-1

Однак вже взимку СК Дніпро-1 може продати декілька своїх лідерів. Як повідомляє український журналіст Віктор Вацко, клуб переживає не найкращу економічну ситуацію.

За його інформацією, вже найближчим часом СК Дніпро-1 доведеться попрощатись із 1-2 провідними футболістами. Піти з клубу може Олександр Піхальонок – футболістом активно цікавиться житомирське Полісся. Новачок УПЛ готовий викласти солідну сумму за трансфер півзахисника.

Нагадаємо, у вересні футболістом активно цікавився ізраїльський Хапоель.Сам Піхальонок начебто був не проти продовжити кар'єру у європейському чемпіонаті.

За даними порталу Transfermarkt, його трансферна вартість складає 5 мільйонів євро. В нинішньому сезоні Олександр зіграв за СК Дніпро-1 20 матчів у всіх турнірах, забив 4 голи та віддав 4 асисти.

Шахтар програв Дніпру-1 після сенсації з Барсою – Гуцуляк і Лєднєв шикарними голами підняли СК на вершину УПЛ