УКР РУС

Побиття Південної Кореї у Токіо, 9 забитих голів – Мексика може стати на заваді суперфіналу Олімпіади

31 липня 2021 Читать на русском

Мексика розбила Південну Корею у чвертьфіналі Олімпійський ігор у Токіо (6:3). Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Олімпіада 2020. Футбол, чоловіки, 1/4 фіналу

Південна Корея – Мексика – 3:6

Гол: Дон Гьон Лі, 20, 51, Хван Ві Чо, 90+1 – Мартін, 12, 54, Ромо, 30, Кордова, 39, 63, Агірре, 84

Початок першого тайму натякнув, що матч може стати дуже результативним – так воно і сталося. На 12-й хвилині Луїс Ромо класно скинув м'яч на Генрі Мартінса, а той не менш ефектно завершив атаку ударом головою та відкрив рахунок. Південна Корея відповіла вже на 20-й хвилині. Дон Гьон Лі влучно поцілив у самісінький кут.

Світоліна завойовує для України п'яту медаль Олімпіади – бронза на вагу золота у надважкому поєдинку

Однак "зелених" це не збентежило. Згодом Алексіс Вега відправив розкішний навіс у штрафний, Луїс Ромо технічно прийняв м'яч та спрямував його у сітку. На 39-й хвилині зустрічі Себастьян Кордова збільшив відрив до двох м'ячів. Наприкінці першого тайму табло зафіксувало рахунок 3:1 на користь Мексики.

У другій половині матчу "зелені" повторили вражаючу результативність, а корейці також стали активнішими. На 51-й хвилині Їн-Я Кім віддав точний пас на Гьона Лі, а той знову без шансів для голкіпера пробив у кут.

Незабаром забивали вже мексиканці. Кордова навісив м'яч у воротарську зону, де його підхопив Генрі Мартін та закинув у лівий кут. Судді довелося переглядати цей епізод з допомогою VAR. Виникли сумніви щодо офсайду.

Іспанія дотиснула Кот-д'Івуар та пробилася в 1/2 Олімпіади – історичний трилер з VAR і драмою захисників Барселони та МЮ

До кінця основного часу Мексика забивала ще двічі. Ще одним ефектним ударом під поперечину відзначився Кордова. Під кінець матчу останнього удару по корейцях завдав Едуардо Агірре. На 90+1 "зелені" вже святкували тріумф, тому дозволили Ві Чо Хвану забити гол престижу.

У півфіналі Мексику чекає Бразилія, яка мінімально здолала Єгипет. Зважаючи на результативність "зелених" (14 голів за ОІ-2020), вони можуть стати на заваді найбажанішого фіналу олімпійського футбольного турніру в Токіо.

Бразилія переграла Єгипет і наблизилась до суперфіналу Олімпіади – найкращий бомбардир відзначився незвичним чином