УКР РУС

Назарина розкрив секрет своєї результативності в Карпатах

28 лютого 2020 Читать на русском

Півзахисник львівських Карпат Єгор Назарина поділився очікуваннями від матчу 20-го туру УПЛ проти ковалівського Колоса. 

"Їдемо до Києва з бойовим настроєм та налаштовуємось виключно на позитивний результат. З турнірної точки зору для нас неважливо, домашній матч чи виїзний, у нас завдання лише одне – перемога. Пам’ятаю свій гол у першому колі у ворота Колоса. Це був мій перший м’яч за Карпати! Таке не забувається, тож буду старатись повторити цей успіх.

Динамо вперше в історії програло СК Дніпро-1 – VAR карає і рятує, Супряга хет-триком знищив киян

Команда створює для мене моменти, тому вдалось забити вже п’ять голів у сезоні. Радий цьому, адже вважаю, що п’ять влучних пострілів – непоганий результат, однак у мене є мета забити ще більше. Тим паче, гравець на моїй позиції повинен однаково успішно забивати, віддавати результативні передачі та руйнувати атаки суперника.

Ящишин: Поки хтось "жуватиме попкорн", Карпат може не стати

За моїх півроку у складі Карпат було різне – і приємні миттєвості, і дошкульні поразки, однак в команді всі хлопці позитивно налаштовані, у нас чудовий колектив і я вірю, що ми піднімемось у турнірній таблиці. Щасливий, що перейшов до львівського клубу. Хочу попросити вболівальників, щоб вони підтримували нас до кінця. Ми докладаємо усіх зусиль, було приємно чути слова підтримки після минулого матчу з СК Дніпро-1. З кожним матчем ми будемо додавати, а там і перемоги прийдуть", – цитує Назарину офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, вже завтра львів’яни на виїзді протистоятимуть Колосу. Початок матчу о 17:00. Карпати після 19-ти турів посідають останню сходинку турнірної таблиці УПЛ, набравши 12 очок, Колос з 23 пунктами йде шостим.

Мертва Прем'єр-ліга. Як середняки, відстале керівництво та Динамо з Шахтарем вбили український чемпіонат