УКР РУС

Піолі розповів про травму Леау – лідера Мілана довелося міняти вже на 10-й хвилині

6 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер Мілана Стефано Піолі прокоментував травму Рафаеля Леау та оцінив перемогу над Лаціо (2:0) у 34 турі Серії А.

"Ми задоволені гарною грою, тому що ми наближаємося до кінця сезону і не задоволені своєю позицією, тому цей матч був занадто важливим для нас. Я думаю, що зустріч проти Лаціо підтверджує, що якщо команда є міцною, то індивідуальні таланти можуть зробити нас сильнішими.

Мілан провів ідеальну репетицію до півфіналу ЛЧ – шедевр Тео і помилка екс-зірки Шахтаря прибили Лаціо, Леау травмувався

Якщо Рафа (Леау) почуватиметься краще і одужає, то ми зіграємо з ним в Лізі чемпіонів. Якщо він цього не зробить, то ми зможемо показати чудову гру навіть без такого гравця, як він. Я щойно бачив його, і він здавався розслабленим, але проблеми з м'язами потрібно оцінювати через день, а не в гарячці моменту. Зважаючи на те, що він мені сказав, я не думаю, що це щось серйозне.

У нас є кілька днів, щоб відновитися. Ми будемо готові до матчу проти Інтера в Лізі чемпіонів", – цитує наставника "росонеррі" Football Italia.

Рафаел Леау отримав травму на 11 хвилині матчу проти Лаціо. У цьому сезоні португальський вінгер взяв участь у 44 матчах, в яких забив 13 голів та віддав 13 результативних передач. Нагадаємо, що в середу, 10 травня, Мілан зіграє проти Інтера в рамках півфіналу Ліги чемпіонів.

Мілан проти Інтера в 1/2 ЛЧ: гол Шеви, абсурдний регламент і перший крок до рекордів – битва легенд, яка не повториться