УКР РУС

Петі – Джаці: Закрий рот, працюй і старайся повернути довіру фанатів Арсенала

29 жовтня 2019 Читать на русском

Колишній півзахисник лондонського Арсенала Еммануель Петі поділився думкою щодо вчинку капітана лондонської команди Граніта Джаки, який жестом жорстко відповів уболівальникам "канонірів".

"Що стосується ситуації з Джакою, я ніколи не бачив нічого подібного. Для мене він більше не може бути капітаном Арсенала. Це виключено. Те, що він зробив, було неприпустимо. Те, що він робив на полі – це одне, і чесно кажучи, я не знаю, що він привніс в командну гру. Але те, що Джака зробив, залишаючи поле, зовсім інше. Так чинити не можна – це гірше зрадництва.

"Та пішли ви", – Джака жорстко відповів фанатам Арсенала, які освистали його після заміни у грі з Крістал Пелас

Якби ми зустрілися з Джако, я б сказав: "У тебе найзахоплюючіша робота у світі, і іноді доводиться чимось жертвувати заради неї. Ти повинен розуміти, що коли граєш за такий великий клуб, як Арсенал, і ти його капітан, то повинен бути прикладом як на полі, так і за його межами. Прямо зараз ти ним не є. Тому піди в тінь, не відповідай на питання, які можуть вилитися в проблему. Просто закрий рот, працюй і постарайся повернути довіру уболівальників і товаришів по команді", – наводить слова Петі Paddy Power News.

Емері прокоментував скандальний епізод з Джакою

Нагадаємо, під час заміни на 61-й хвилині, коли Джака неквапливо йшов з поля, вболівальники почали незадоволено свистіти в його бік, даючи швейцарцю зрозуміти, що він міг би і пришвидшитись, адже його команда грає унічию з ненайсильнішим суперником. Натомість півзахисник зупинився і приставивши руку до вуха як знак реакції на обурення вболівальників, вигукнув "Та пішли ви", зняв футболку і вирушив у підтрибунне приміщення.

Манчестер Юнайтед здолав Норвіч, Арсенал втратив перемогу над Крістал Пелас: 10-й тур АПЛ, матчі неділі