УКР РУС

"Перший пішов": ультрас Динамо відреагували на резонансне затримання Медведчука

13 квітня 2022 Читать на русском

Радикальні вболівальники київського клубу у захваті від вправності СБУ.

Фанати Динамо поспішили відреагувати на роботу українських спецслужб, які напередодні впіймали голову проросійської партії ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Феєричне повернення Бєсєдіна у відеоогляді благодійного матчу Легія – Динамо – 1:3

Ультрас виклали на своїй сторінці у соціальній мережі Telegram постер, на якому, крім Медведчука, також зображені президент Росії Володимир Путін і член партії ОПЗЖ та екс-президент Динамо Григорій Суркіс. "Перший пішов", – підписали світлину вболівальники, натякаючи, що ніхто не втече від відповідальності за свої злочини.

Нагадаємо, з травня 2021 року Медведчук перебував під цілодобовим домашнім арештом за підозрою у держзраді та замаху на розграбування національних ресурсів. У жовтні додалася ще одна підозра – у держзраді та сприянні діяльності терористичної організації. Печерський районний суд у Києві встановив Медведчуку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 10 березня 2022 року. Депутата підозрювали у незаконній торгівлі із ватажками ОРДЛО. 27 лютого стало відомо, що Медведчук втік із-під домашнього арешту. 18 березня суд дозволив заочно заарештувати Медведчука.

Росія напала на Україну: Динамо виграло перший благодійний матч, фіаско агресорів у CAS (LIVE)