УКР РУС

Перша ліга: Металіст і Кривбас залишились лідерами, шедеври дарують Агробізнесу першу перемогу в сезоні

7 серпня 2021 Читать на русском

У суботу, 7 серпня, відбулись одразу чотири поєдинки 3-го туру Першої ліги. Результати – у цій новині на Футбол 24.

Перша ліга, 3-й тур

Гірник-Спорт – Кривбас – 1:2

Гол: Кравчук, 42 – Хобленко, 74, Говедаріца, 90+3

Кремінь – Полісся – 0:3

Голи: Шаповал, 11, Гітченко, 42, Андрущенко, 67

Агробізнес – Краматорськ – 2:0

Голи: Черненко, 25, Груша, 64

Прикарпаття – Металіст – 1:4

Голи: Сондей, 55 – да Сілва, 12, Балулі, 16 (пен), Фомін, 62, Банада, 84

Вилучення: Воробчак, 15 (Прикарпаття)

Гірник-Спорт на своєму полі приймав гостей із Кривого Рогу. Команди обмінювались моментами, але, як це часто буває, все вирішив стандарт. На 42-й хвилині господарі подали у штрафний, а Кравчук не без рикошету суперника забив. Кривбас швидко перехопив ініціативу, але зрівняв ситуацію на табло лише в другому таймі. Щедрий після затяжної атаки подав на Хобленка, а той ефектно відзначився головою. Перемогу криворіжцям подарував Говедаріца на 3-й доданій хвилині.

Ярославський офіційно став президентом Металіста

А ось Полісся завітало в Кременчук, де вже до кінця першої 45-хвилинки вело в рахунку 2:0. Спершу після подачі з кутового забив головою Шаповал, а Гітченко в аналогічній ситуації подвоїв перевагу. По перерві Андрущенко втретє засмутив Кремінь та встановив остаточний рахунок на табло.

Агробізнес, який не знав смаку перемог у перших двох турах, здолав Краматорськ. Заслужену звитягу команді Чижевського подарували красивий гол зі штрафного у виконанні Черненка та не менш шедевральний м'яч Груші.

А от Металіст без проблем розібрався з Прикарпаттям. Два голи у першому таймі та вилучення суперника посприяли позитивному результату. Все ж господарі зуміли забити по перерві, але команду Кучера це не зупинило і вона відзначилась ще двічі. Зрештою, Металіст і Кривбас залишились лідерами Першої ліги з дев'ятьма очками.

Волинь вшанувала Дикого дебютною перемогою в сезоні – лучани мінімально здолали Поділля