УКР РУС

Перша ліга: Кремінь не зміг переграти Авангард, Полісся та Верес розписали нічию

12 вересня 2020 Читать на русском

Відбулись чергові матчі другого туру Першої ліги. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Перша ліга, 2-й тур

Кремінь – Авангард – 0:0

Полісся – Верес – 0:0

Головко отримав першу індивідуальну відзнаку після призначення в клуб Першої ліги

Кремінь вважався фаворитом матчу проти Авангарда, тому розпочав поєдинок більш активно. До слова, це була друга гра Олександра Головка у статусі головного тренера команди з Кременчука. Перший тайм не можна назвати нудним, незважаючи на відсутність голів, адже Кремінь мав декілька гострих моментів.

По перерві Авангард зібрав свої сили в кулак та завдав кілька небезпечних ударів. На останніх хвилинах Кремінь створив хороший момент, проте матч так і завершився з рахунком 0:0. Після другого туру підопічні Головка займають 3 сходинку у турнірній таблиці Першої ліги, маючи у своєму активі 4 пункти, Авангард з 1 пунктом розташувався на 14 місці.

Полісся приймало Верес. Обидві команди мали однакові шанси на успіх, проте перший тайм пройшов без голів. Ситуація не змінилась і по перерві. Хоча й команди мали декілька небезпечних моментів, Полісся та Верес підводила реалізація. 0:0 у кінцевому підсумку. Обидва клуби розташувалися поруч у турнірній таблиці маючи у своєму активі по 1 пункту – Полісся на 10 сходинці, Верес на 11 місці.

Перша ліга: Оболонь розбила Прикарпаття, Волинь продовжила провальний старт, Нива Т врятувалася в скандальному матчі