УКР РУС

Баварія дублями Мюллєра та Лєвандовскі розбила Армінію, переможне повернення Ройса, Вольфсбург вирвав нічию у Борусії М

17 жовтня 2020 Читать на русском

Відбулись суботні поєдинки 4-го туру Бундесліги. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24"

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 4-й тур

Аугсбург – РБ Лейпциг – 0:2

Голи: Анхеліньо, 45, Поульсен, 66

Герта – Штутгарт – 0:2

Голи: Кемпф, 9, Кастро,68

Майнц – Байєр – 0:1

Гол: Аларіо, 30

Хоффенхайм – Борусія Д – 0:1

Гол: Ройс, 76

Фрайбург – Вердер – 1:1

Голи: Лінхарт, 16 – Фюлькруґ, 25, (пен.)

Армінія – Баварія – 1:4

Голи: Доан, 58 – Мюллєр, 8, 51, Лєвандовскі, 26, 45+1

Вилучення: Толіссо, 76 (Баварія)

Борусія М – Вольфсбург – 1:1

Голи: Хофман, 76 (пен) – Вегхорст, 85

РБ Лейпциг на виїзді здолав Аугсбург. "Бики" вийшли вперед наприкінці першого тайму, коли Ольмо накрутив захисника та навісив на дальню стійку, а Анхеліньо головою замкнув подачу. У другій половині Поульсен справжнім шедевром поставив крапку в поєдинку: Ольмо в один дотик переправив на данця, а той одразу з лету пробив у дальній кут.

Боатенг може сісти до в'язниці на 5 років за насильство

Штутгарт переграв Герту. В дебюті поєдинку Кемпф відзначився після подачі Дідаві зі штрафного. Шваби по перерві збільшили свою перевагу завдяки класному голу Кастро.

Дортмундська Борусія мінімально обіграла Хоффенхайм. Попри перевагу "джмелів", їм ніяк не вдавалось переправити м'яч у ворота. У другому таймі Фавр здійснив дві ключові заміни, випустивши на поле Марко Ройса та Ерлінга Холанда. Саме вони і створили єдиний гол у матчі – норвежець випередив голкіпера та викотив капітану, який забивав у порожні ворота.

Байєр мінімально обіграв Майнц завдяки голу Аларіо після подачі кутового. Вердер у своєму поєдинку втримав нічию з Фрайбургом. Команди мали цілу купу ударів, проте забили по одному разу. Господарі могли і вирвати перемогу, проте гол Шміда було скасовано через офсайд.

Баварія вже звично знищила свого суперника у рамках Бундесліги. Цього разу жертвою стала Армінія, яка цього сезону повернулась до найвищого дивізіону чемпіонату Німеччини. Мюллєр вже на 8 хвилині добив м'яч після того, як невдало намагався викотити м'яч на партнера.

Лєвандовскі до перерви оформив дубль – спочатку після передачі Горецки точно пробив у кут воріт з лінії штрафного, а потім не без допомоги рикошету забив із меж карного майданчика. Поляк міг оформити хет-трик по перерві, однак влучив у поперечку. Мюллєр трохи згодом з пасу поляка таки забив четвертий гол рикошетом від поперечки. Доан примудрився один м'яч відіграти, проте навіть у меншості Баварія довела поєдинок до перемоги.

Борусія Менхенгладбах у рідних стінах розписала мирову із Вольфсбургом. На початку гри команди виглядали рівними, але поступово ініціативу перехопили "вовки". У другому таймі вони змусили добряче попрацювати голкіпера "жеребців" Зоммера, який виконував сейв за сейвом. На 74-й хвилині гравці Гладбаха вийшли у контратаку і заробили суперечливий пенальті, через який між гравцями ледь не спалахнула бійка. Його без проблем реалізував Хофман. Це неабияк розлютило "вовків" і вони усіма силами кинулись у атаку. Під завісу зустрічі Вегхорст підібрав мяч у штрафному майданчику і миттєво вистрілив у лівий кут воріт – 1:1.

Баварія новачками влаштувала розгром у Кубку Німеччини – Шупо-Мотінг оформив дебютний дубль і заробив пенальті