УКР РУС

Павелко підтвердив, що деякі українські клуби можуть припинити існування

28 квітня 2022 Читать на русском

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко поділився думками щодо майбутнього українських клубів через війну з Україною.

"Чи є клуби, які можуть припинити існування? На жаль, так. У нас зараз немає жодної заяви про завершення футбольної діяльності, але, на жаль, ми всі розуміємо, що війна обов'язково торкнеться усіх гілок нашого життя. І сказати, що усі клуби обов'язково будуть продовжувати існувати – це фантастично, ми б дуже хотіли.

"Розраховую, що йдеться не про участь в ІПСО ворога": Маріуполь відреагував на чутки про припинення існування

З кожним президентом я окремо розмовляю багато часу. Зараз у мене немає від ПФЛ і УПЛ звітів про завершення існування клубів. Так, можливо, у нас є проблеми в комунікації з Херсоном, Новою Каховкою, Мелітополем. Так, це наше зараз становище.

Ми зараз всі сили витрачаємо і наших функціонерів на місцях – по евакуації людей, дітей. У Маріуполі наш голова міської організації УАФ займається евакуацією людей, херсонський наш керівник також, у Харкові – усі зараз не футболом займаються, а рятуванням життя наших людей, дітей, футболістів, сімей, яких треба допомагати евакуювати в безпечні місця нашої країни", – поділився Павелко в коментарі Суспільне.

Нагадаємо, у відкритому доступі з'явилось фото наказу, у якому йшлося про призупинення контрактів футболістів Маріуполя з 23 березня до подальшого повідомлення. Окремі ЗМІ подали це так, наче йдеться про зникнення приазовців з футбольної карти. Віце-президент Маріуполя Андрій Санін спростував ці чутки.

Росія напала на Україну: Миколенко викрив огидні махінації на війні, Маріуполь буде жити (LIVE)