УКР РУС

Папу Гомес пригрозив розповісти усю правду про конфлікт з Гасперіні

14 грудня 2020 Читать на русском

Капітан Аталанти Алехандро Гомес звернувся до клубних тіфозі з обіцянкою розповісти, що ж насправді відбувається у команді.

Кілька днів тому італійська преса повідомила про заколот у Аталанті. Джан П'єро Гасперіні нібито сильно посварився з капітаном команди Папу Гомесом. Аргентинця активно підтримував Йосіп Ілічіч. Керівництво бергамасків намагалося "зам'яти" конфлікт, але, схоже, нічого не вийшло.

Аталанта прагне позбутися одного із провокаторів бунту проти Гасперіні

На матч проти Фіорентини Гасперіні залишив Папу поза складом, а Ілічіча взагалі не включив до заявки. Після гри головний тренер неоднозначно прокоментував майбутнє капітана команди у Бергамо.

Сам аргентинець не витримав і пригрозив розповісти усю правду, коли покине Аталанту. Про це він повідомив у зверненні до уболівальників у своєму Інстаграмі: "Дорогі фанати Аталанти, я пишу вам тут, тому що у мене немає можливості захистити себе і поговорити з вами. Я просто хотів сказати вам, що, коли я піду, ви дізнаєтеся всю правду. Ви знаєте мене і знаєте, яка я людина. Ваш капітан".

"Маліновський – браво! Гол – перлина!": італійські ЗМІ вибухнули епітетами, описуючи камбек українця на "вакантне" місце