УКР РУС

Оуен: Футболісти Манчестер Юнайтед постійно регресують – історії Санчеса і Ді Марії невипадкові

26 січня 2020 Читать на русском

Колишній нападник збірної Англії Майкл Оуен звинуватив гравців Манчестер Юнайтед у неналежному виконанні своїх обов’язків.

"Футболісти в Манчестер Юнайтед регресують. Це найбільш тривожний аспект в ситуації, що склалася. Алексіс Санчес був найкращим гравцем АПЛ протягом двох або трьох сезонів. Як можна було опуститися з цього рівня до того, на якому він грає зараз?

Сульшер: Не боюсь за своє місце в Манчестер Юнайтед

Про жодного футболіста, якого Юнайтед купив за останні 6-7 років, не можна сказати: так, він розвивається, стає все кращим і кращим. У цій команді гравці або залишаються на своєму рівні, або регресують. Історії Санчеса і Анхеля Ді Марії невипадкові. Щось не працює у цьому клубі. "Червоним дияволам" слід розібратися з цією проблемою, перш ніж витрачати чергові 100 мільйонів", – наводить слова Оуена видання Goal.

Нагадаємо, напередодні з’явились чутки, що керівництво "червоних дияволів", планує звільнити Уле Гуннара Сульшера, якщо йому не вдасться поліпшити результати команди у поточному сезоні. Головним претендентом на посаду коуча манкуніанців називають Гарета Саутгейта.

Золоті 80-ті: Динамо завдає подвійного удару, Лобановський із найкращим голкіпером світу і ще 28 фото "старої школи"