УКР РУС

Реал впевнено переміг Мальорку і зрівнявся за очками з Барселоною, Алавес поступився Осасуні: Ла Ліга, 31 тур, середа

25 червня 2020 Читать на русском

У середу в рамках 31-го туру у чемпіонаті Іспанії відбулось три поєдинки. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Іспанія, Ла Ліга, 2019/20, 31-й тур

Алавес – Осасуна – 0:1

Гол: Лато, 64

Реал Сосьєдад – Сельта – 0:1

Гол: Аспас, 45 (пен.)

Реал – Мальорка – 2:0

Голи: Вінісіус, 19, Рамос, 56

Атлетіко переміг Леванте і вийшов на третє місце, Хетафе втратив очки з Вальядолідом: 31-й тур Ла Ліги, вівторок

Сусіди по турнірній таблиці – Алавес і Осасуна – провели наднудний перший тайм. За 45 хвилин поєдинку обидва команди на двох не спромоглись бодай на один удар у площину воріт. Серед найнебезпечніших епізодів можна згадати хіба-що постріл головою Хоселу – отримавши передачу у штрафному майданчику він спрямував круголого над поперечиною.

По перерві непогану нагоду змарнував екс-форвард Карпат і Динамо Лукас Перес, пробивши з лінії воротарського майданчика повз ворота. А за десять хвилин гості вийшли вперед: Антоніо Лато після довгого навісу з середини поля, отримав передачу від партнера і пробив повз Фернандо Пачеко. Цей постріл став останнім результативним у матчі.

Барселона перемогла Атлетік: Мессі повернув лідерство в Прімері, Пуч і Фаті рвуться в старт, хвороблива гра "блаугранас"

Вже на початку матчу Аднан Янузай міг виводити Реал Сосьєдад вперд у матчі з Сельтою, однак з пострілом бельгійця впорався Рубен Бланко. Згодом він вдруге врятував "кельтів" після удару Мікеля Меріно. А під кінець тайму Дієго Льоренте намагався руками завадити супернику вийти один на один з Алехандро Реміро і "привіз" у свої ворота пенальті. З одинадцятиметровим чудово впорався Яго Аспас, розвівши м'яч і голкіпера по різних кутах.

У другому таймі ближчими до успіху були господарі, однак постріли Дієго Льоренте і Аднана Янузая не склали труднощів для Рубена Бланко. Як наслідок, поєдинок закінчився мінімальною перемогою Сельти.

Леганес розійшовся миром із Гранадою, Севілья розписала бойову нічию із Вільяреалом: 31-й тур Ла Ліги, понеділок

Реал у разі перемоги над Мальоркою міг зрівнятися за очками з Барселоною. Підопічні Зінада не стали відкладати на потім свою ціль і одразу ж взялись бомбардувати ворота Мануеля Рейни. Карім Бензема, Гарет Бейл, Жуніор Вінісіус тринькали моменти один за одним, аж поки останньому не вдалась одна зі спроб. Отримавши передачу від Луки Модріча бразилець змістився на лівий край воротарського майданчика і елегантно перекинув голкіпера.

По перерві Серхіо Рамос не залишив шансів Рейні, потужно пробивши у дев'ятку зі штрафного. Можливість відіграти бодай один з голів мав Анте Будімір, та після його пострілу головою Тібо Куртуа у стрибку парирував удар. Як наслідок, логічна і впевнена перемога "галактікос".

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ