УКР РУС

"Одного разу ми припустилися цієї помилки": фанати Динамо Бухарест звернулись до київських ультрас стосовно Луческу

28 березня 2021 Читать на русском

Активні фанати бухарестського Динамо відреагували на зустріч з легендою свого клубу – Мірчею Луческу.

Товариські матчі
завершено
-

"В Італії Луческу залишив свій слід, там його поважають. У Туреччині він – султан, в Україні став царем, а тепер його серце повернулося до першої любові – Динамо Бухарест. Щоб підняти клуб з попелу, змучений, розграбований, слабкий і вражений долею.

Динамо Київ – Динамо Бухарест – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Після обміну вимпелами на початку матчу ніхто ніколи не зупиняється, щоб розглянути малюнки на шматку шовку. Але цього разу було інакше. Луческу сидів на лавці запасних і розглядав емблему клубу, який сформував і подарував його світу.

Кияни, не втратьте Луческу. Одного разу ми припустилися цієї помилки, коли вирішили, що він занадто багато працює на благо команди суперника. Ми хотіли, щоб він був тільки з нами, заздрили і злилися. Довелося визнати, що Луческу належить футболу, а не тільки Динамо Бухарест. На вечері після матчу ми подарували Луческу картину, на якій зображений Мірча в оточенні імен 15 тисяч уболівальників, які допомогли врятувати Динамо Бухарест.

Динамо Київ – Динамо Бухарест: Суркіс розповів про дружбу між клубами, похвалив молодь та виокремив зіркового ветерана

Чекаємо тебе вдома, Мірчо. Не сьогодні або завтра, тому що у тебе ще є справи. Але з післязавтра приходь в будь-який день. За те, що зробив Луческу, варто було б купити всі віртуальні квитки на спаринг з київським Динамо", – йдеться у зверненні ультрас Динамо Бухарест на Facebook.

До слова, київське Динамо розбило Динамо Бухарест (3:0) у товариському матчі, який був організований для фінансової допомоги румунському клубу.

Динамо Київ впевнено здолало Динамо Бухарест: голи Лєднєва та Клейтона, Луческу вірить у молодь, яка вершить розгром