УКР РУС

Ньюкасл на останніх секундах вирвав нічию з Ліверпулем та не пустив мерсисайдців у зону ЛЧ, Брайтон поступився Шеффілду

24 квітня 2021 Читать на русском

В рамках 33-го туру АПЛ Ліверпуль зганьбився, втративши очки з Ньюкаслом, а Шеффілд мінімально здолав Брайтон. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 33-й тур

Ліверпуль – Ньюкасл – 1:1

Голи: Салах, 3 – Віллок, 90+5

Шеффілд – Брайтон – 1:0

Гол: Макголдрік, 19

Ліверпуль внаслідок осічки з Лідсом у минулому турі опустився аж на сьому позицію в турнірній таблиці, однак домашня перемога над Ньюкаслом повернула б мерсисайдців у зону Ліги чемпіонів – благо, відставання становило всього два очки. "Червоні" не стали затягувати з реалізацію цього важливого завдання, відкривши рахунок вже на 3-й хвилині. Віідзначився Салах, який зачепився за м'яч на правому краю штрафного й ударом з розвороту поцілив у ближню дев'ятку – 1:0!

"Це – неможливо": Клопп не у захваті від нового формату Ліги чемпіонів

Ньюкасл міг відігратись внаслідок закидання на хід Лонгстаффу на 20-й хвилині, але переграти Аліссона той не зумів. Ліверпуль відповів вагоном моментів, розстрілюючи ворота Дубравки з усіх кутів і дистанцій – господарі провели аж 22 удари (9 у площину), однак ні до перерви, ні після забити другий гол не вдалося. Покарання за марнотратство прилетіло у компенсований час, коли Сен-Максімен вивів Вілсона віч-на-віч з голкіпером – цього разу Аліссон не врятував "червоних". На жаль для "сорок", лайнсмени помітили у Каллума гру рукою, скасували взяття воріт.

Втім, гості не здалися. На 90+5-й хвилині Віллок прийняв скидку в центр штрафного й пробив з рикошетом від Фабінью – м'яч пішов у протихід Аліссону. 1:1! Нічия на Енфілді. Ліверпуль так і не повернувся в зону ЛЧ.

Брайтон завітав у гості до аутсайдера турнірної таблиці Шеффілда. На 19-й хвилині гості вирвались уперед – Макголдрік отримав передачу у карному майданчику суперника, і з вбивчої відстані в дотик пробив повз голкіпера.

Зрівняти "чайки" змогли аж після перерви, але після перегляду VAR на предмет офсайду гол Модера було скасовано. Після цього вони мали ще кілька моментів, але реалізувати їх так і не змогли. "Клинки" святкують мінімальну перемогу.

Гіггз проміняв кар'єру і сім'ю на секс – легенда Манчестер Юнайтед не їде на Євро та ризикує сісти на 5 років