УКР РУС

Кубо ефектним голом приніс Японії перемогу, сенсаційне фіаско Аргентини в першому турі Олімпіади

22 липня 2021 Читать на русском

Сьогодні відбулися матчі першого туру футбольного турніру Олімпійських Ігор в Японії. Огляд поєдинків читайте на "Футбол 24".

Олімпійські Ігри, 1 тур

Нова Зеландія – Південна Корея – 1:0

Гол: Вуд, 72

Кот-д'Івуар – Саудівська Аравія – 2:1

Голи: Аль-Амрі, 39, Кессьє, 66 – Аль-Давсарі, 44

Аргентина – Австралія – 0:2

Голи: Вельс, 14, Тіліо, 80

Гондурас – Румунія – 0:1

Гол: Оліва, 45+1 (аг)

Японія – Південна Африка – 1:0

Гол: Кубо, 71

Мексика красиво рознесла Францію на Олімпіаді – наближається третій кошмар збірних "ле бльо" за літо

Нова Зеландія терпіла весь матч з Південною Кореєю. Азійці домінували, створили більше нагод і мали йти на перерву з перевагою в рахунку. Однак All Whites дивом вистояли, а в другому таймі зробили один результативний укол. Форвард Бернлі Кріс Вуд добив м'яч у сітку після рикошету. Арбітри зафіксували офсайд, але VAR зарахував гол.

Південна Корея сенсаційно програла і поставила під сумнів вихід з групи B (Нова Зеландія, Румунія і Гондурас), в якій вважалася фаворитом. Натомість для Нової Зеландії ця перемога стала першою у фінальних частинах серйозних міжнародних турнірів.

Кот-д'Івуар не розчарував своїх прихильників і переграв Саудівську Аравію. Вистрелили головні зірки. Спершу Градель посприяв автоголу аравійців, а по перерві вінгер МЮ Діалло та лідер Мілана Кессьє створили друге взяття воріт. Франк забив свій гол у відповідь на гарматний постріл Аль-Давсарі, який дозволив Саудівській Аравії тимчасово зрівняти рахунок.

Аргентина зазнала сенсаційної поразки від Австралії. Спадкоємці Мессі пропустили швидкий гол і весь перший тайм марно намагалися відігратися. Другу половину зустрічі аргентинці провели в меншості через вилучення Ортеги. Красиву фінальну крапку поставив Тіліо – Австралія перемогла і очолила групу C. В Аргентини великі проблеми, адже попереду ще матч проти Іспанії.

Господарі Олімпійських Ігор стартували з перемоги. Єдиний гол у ворота Південної Африки забив Такефуса Кубо. Футболіст мадридського Реала отримав передачу з протилежного флангу, хитнув суперника та поклав м'яч від дальньої стійки у ворота. Краса!

Капітан африканців Терсіос Малепе, який провів минулий сезон в Минаї, багато працював (3 перехоплення, 3 відбори, 4 виноси, 2 заблоковані удари), але голу не зарадив. Південна Африка весь матч відбивалася і не дотерпіла.

Румунія мінімально здолала Гондурас завдяки автоголу. Ексгравець Динамо Тудор Белуце вийшов на заміну на 70-й хвилині.

Бразилія розбила Німеччину на Олімпіаді, а потім ледь не віддала перемогу – зірка АПЛ показав Неймара найкращого зразка

Зіркова Іспанія провалює старт Олімпіади – Педрі та Ко зупинили брутальними фолами, трагедія хавбека Реала