УКР РУС

Німеччина – Швеція: післяматчева прес-конференція Янне Андерссона

23 червня 2018 Читать на русском

Наставник збірної Швеції поділився враженнями від матчу проти Німеччини.

"Матч вийшов дуже емоційним. Ми виконали чудову роботу, і команда грала так, як і потрібно було грати. Нам вдалося забити гол класній команді.

Німеччина – Швеція – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Я не буду нікого звинувачувати, але якщо подивитися на повтор, то був очевидний пенальті. Якби нам дали право пробити пенальті, це могло б нам сильно допомогти в грі з такою командою, як Німеччина.

Німеччина – Швеція: чи був пенальті у моменті з падінням Берга?

Перший тайм вийшов класний. На початку другої 45-хвилинки німці забили гол у відповідь, і для нас гра стала більш складною. Насправді у них було не так багато по-справжньому гольових моментів. Не вважаю, що ми заслужили поразку, але складно когось звинувачувати в цьому. Повторюся, гра вийшла надзвичайно емоційною. Напевно, це найжорстокіша кінцівка матчу в моїй кар'єрі. Втім, ситуація в групі як і раніше дуже заплутана, у нас є шанси пройти далі.

Я сам не бачив епізод з непризначеним пенальті. Просто кажу слова членів моєї команди. Вони кажуть, що це очевидний 11-метровий. Суддя не став вивчати цей епізод, і ми нічого з цим вдіяти не можемо. Я не можу його критикувати, поки сам не подивлюся епізод своїми очима. Однак я довіряю своєму штабу", – цитує Андерссона портал Чемпіонат.

ЧС-2018: Німеччина дотиснула Швецію в меншості на останніх секундах завдяки диво-голу Крооса