УКР РУС

Нідерланди – Німеччина – 2:3 – відео голів і огляд матчу

25 березня 2019 Читать на русском

Нідерланди та Німеччина зустрічалися у відборі на Євро-2020. Дивіться відео голів та огляд матчу Нідерланди – Німеччина.

На 15-й хвилині Німеччина вийшла вперед, коли Ніко Шульц прорвався лівим флангом і прострілив у штрафний майданчик на Лероя Сане. Вінгер Манчестер Сіті відкрив рахунок у зустрічі, розстрілявши ворота господарів.

Євро-2020: Німеччина на останніх хвилинах вирвала перемогу над Нідерландами

Німці відстояли свої володіння та не дозволили Раяну Бабелю гострими ударами відновити паритет. А на 34-й хвилині подвоїли перевагу – Серж Гнабрі змістився з лівої бровки, не зустрів спротиву від Вірджила ван Дейка та ідеально влучив у дальню дев'ятку. Яспер Сіллессен був безсилим.

На початку другого тайму на полі була зовсім інша картина. Німеччина нічого не могла створити в атаці, а Нідерланди досить швидко відігралися. Вже на 48-й хвилині Маттіас де Лігт скористався подачею Мемфіса Депая та головою відправив м'яч у сітку, вигравши верхову боротьбу в трьох суперників.

На 63-й хвилині рахунок став рівним – постарався знову Мемфіс Депай. Він поштовхався в штрафному майданчику та отримав винагороду. Партнер відкинув снаряд під удар форварду Ліона, а той чітко вразив нжній кут воріт Мануеля Нойєра.

Остання хвилина основного часу визначила переможця зустрічі. Гол створили футболісти, яких Йоахім Льов випустив на заміну. Ілкай Гюндоган розрізав оборону господарів пасом на Марко Ройса, а лідер дортмундської Борусії вивів на удар Ніко Шульца – 2:3. Німеччина вперше за 23 роки перемогла Нідерланди на виїзді.

Льов зробив ставку на нове покоління у важкий період – німецький футбол отримає глобальну оцінку