УКР РУС

Неймар визначився щодо умов продовження контракту з ПСЖ – фінансовий фактор відійшов на другий план

11 листопада 2020 Читать на русском

Нападник ПСЖ Неймар серйозно підійшов до питання продовження співпраці з французьким клубом.

Бразилець вже навіть не думає про можливий переїзд зі столиці Франції, натомість зосередившись на плануванні нового амбітного проекту в Парижі. Клуб, за словами спортивного директора Леоанрдо Араужо, теж дивиться у цьому ж напрямку.

Барселона вимагає від Неймара повернення величезної суми – курйоз трапився через помилку каталонців

Бажання Неймара продовжити контракт з ПСЖ – давно не новина. Форвард не бачить сенсу повертатися в Барсу. А от у своєму нинішньому клубі знайшов потенціал для зростання і навіть готовий пожертвувати власною вигодою.

За інформацією ESPN, Неймар не буде вимагати підвищення зарплати під час переговорів щодо нового контракту. Але в нього є інші умови. Передусім, угода повинна бути розрахована на 5 років, що стане свідченням амбіцій клубу. По-друге, ПСЖ мусить домовитися про новий контракт і з Кіліаном Мбаппе. Саме у тандемі з молодим французом Неймар бачить потенціал поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів, адже вдовольнятися минулорічним фіналом в Парижі ніхто не хоче.

"Священні корови" визнали помилки – хто найбільше вразив Кумана в Барселоні та фаворит ЛЧ, який "сильно вирвався вперед"