УКР РУС

"Не знаю, чи він повернеться взагалі": Йовічевіч підтвердив серйозну травму лідера Шахтаря, порівнявши його з Мудриком

12 квітня 2023 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч засмучений через втрату Дмитра Криськіва, який не дограв матч зі Львовом через пошкодження.

Нагадаємо, "гірники" на останніх секундах забили переможний м'яч у ворота Львова, але у тому ж матчі втратили Дмитра Криськіва. Півзахисник отримав серйозну травму і не зміг самостійно залишити поле. Є побоювання, що 22-річний Криськів пропустить кілька місяців і не зіграє на молодіжному чемпіонаті Європи.

"Травма Криськіва – діаметрально протилежна моїм емоціям. З одного боку, я дуже щасливий дуже важливими трьома очками. А з іншого – я вкрай сумний, що трапилася та травма Дмитра Криськіва, який є, перш за все, людиною.

Львів – Шахтар – 1:2 – відео голів і огляд матчу з драматичною розв'язкою

Він продемонстрував хороший характер, який дуже позитивно впливає на команду. Хлопці дуже засмучені за нього, дуже. Як футболіст він вже показав, що дає команді багато статистичних моментів – голи, асисти. Можу сказати, що Криськів уже достойно замінив Михайла Мудрика. По-моєму, навіть кращу статистику має, ніж Міша. І зараз ти його втрачаєш.

Дуже сильно підвернув гомілкостоп. Завтра-післязавтра будемо дивитися, що там є. Але не виглядає добре. Вибув надовго. Не знаю, чи він повернеться взагалі (можливо, малося на увазі до завершення сезону – прим. "Футбол 24"). Ви знаєте, що мало лишилося. Тому змішані емоції, бо такого футболіста не вистачатиме кожній команді, а не тільки Шахтарю", – розповів Йовічевіч в ефірі YouTube-каналу Шахтаря.

Завдяки перемозі над Львовом "помаранчево-чорні" відірвалися від СК Дніпро-1 на 4 очки, але зіграли на матч більше. У наступному турі Шахтар зіграє проти Динамо, а до завершення чемпіонату команда Йовічевіча загалом проведе 10 поєдинків.

Шахтар на останніх секундах вирвав перемогу над Львовом – джокер Йовічевіча збільшив відрив від СК Дніпро-1 до 4-х очок