УКР РУС

"Не той результат, який ми хотіли": Клопп роздратований продовженням безгольової серії Ліверпуля у матчі проти МЮ

17 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп підсумував нічию з Манчестер Юнайтед (0:0) у 19 турі АПЛ.

"Якби ми виграли 1:0, я б сприйняв цей результат абсолютно нормально. Ви не можете повністю позбавити Манчестер Юнайтед шансів протягом 90 хвилин. Ви ніколи не змогли б. Вони зараз у хорошій формі.

Битва за звання лідера АПЛ у відеоогляді матчу Ліверпуль – Манчестер Юнайтед

У першому таймі наш контрпресинг був відмінним, передачі – хорошими. Але ми не забили. Це найголовніше у футболі. Другий тайм був більш відкритим. У них було два великі моменти – Аліссон зробив два хороші сейви. Немає простого пояснення, чому ми три матчі поспіль не забиваємо. Моменти втрачаються завжди, але ви повинні продовжувати йти і намагатися ігнорувати розмови навколо цього. Всі хочуть бачити голи, але ви не можете форсувати їх.

Це футбол. Такі моменти трапляються. Бувають матчі, коли ти не можеш пояснити, чому забиваєш з будь-якої точки. Проти Крістал Пелас (7:0) все летіло в сітку. Така ситуація трохи дратує. Мені подобається гра. Я бачив багато дійсно хороших індивідуальних виступів, і командна гра була якісною. Це не той результат, який ми хотіли, але отримали такий", – цитує Клоппа ВВС.

Манчестер Юнайтед розписав нічию з Ліверпулем і зберіг лідерство в АПЛ – Аліссон врятував від сенсації