УКР РУС

Ювентус втримав перемогу над Болоньєю, Наполі впевнено здолав Верону: 8-й тур Серії А, матчі суботи

19 жовтня 2019 Читать на русском

В рамках 8-го туру чемпіонату Італії Верона зазнала поразки в Неаполі, а Ювентус в рідних стінах переграв Болонью.

Чемпіонат Італії, 8-й тур

Наполі – Верона – 2:0

Голи: Мілік, 37, 67

Ювентус – Болонья – 2:1

Голи: Роналду, 19, П'яніч, 54 – Данілу, 26

У Неаполі місцева команда зустрічалась з Вероною. Підопічні Анчелотті могли ображатись лише на себе через не надто впевнену гру та втрату очок з посередніми суперниками у чемпіонаті, розташувавшись на 4-й сходинці до звітного поєдинку. Утім, зважаючи на нічию Лаціо та Аталанти, неаполітанці мали змогу трохи покращити свої позиції. Наприкінці першого тайму Мілік вивів свою команду уперед, замкнувши простріл Луїса, а по перерві оформив дубль після подачі зі штрафного у виконанні Інсіньє – 2:0. Більше голів глядачі не побачили – упевнена перемога Наполі, що продовжує переслідувати Ювентус, Інтер та Аталанту.

Змарновані моменти Маліновського, злива голів і драматична кінцівка у відеоогляді матчу Лаціо – Аталанта – 3:3

Ювентус у рідних стінах приймав міцну Болонью. Господарі поля непогано розпочали поєдинок, відкривши рахунок на 19-й хвилині зусиллями Роналду, який отримав м'яч на лінії штрафного, хитнув захисника та пробив з гострого кута повз опорну ногу голкіперу – 1:0! Втім, вже на 26-й гості зуміли відігратися, розігравши кутовий і завершивши епізод потужним пострілом Даніло з лівого краю карного майданчика під дальню стійку.

До кінця першого тайму рахунок залишився незмінним, але на старті другого Ювентус остаточно перехопив ініціативу. На 54-й хвилині це вилилось у гол П'яніча, який спіймав відскок та з меж штрафного пробив у лівий нижній кут – 2:1! Ще кілька голів могло прилетіти від Роналду, Ігуаїна та Хедіри, але прекрасна гра голкіпера Болоньї не дала туринцям влаштувати погром. Гості могли ще й відігратися на останніх хвилинах, але арбітр пробачив Де Лігту гру рукою у власному штрафному, а потім Сантандер завдав два поспіль удари – в поперечину та в площину (Буффон врятував). Зрештою, фінальний свисток зафіксував непросту перемогу Ювентуса.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ