УКР РУС

Мілан розгромно програв Лаціо і втратив місце у зоні ЛЧ – Корреа оформив дубль, а Іммобіле добив "россонері"

26 квітня 2021 Читать на русском

У рамках 33-го туру Серії А було проведено кілька поєдинків. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 33-й тур

Торіно – Наполі – 0:2

Голи: Бакайоко, 11, Осімхен, 13

Вилучення: Мандрагора, 87 (Торіно)

Лаціо – Мілан – 3:0

Голи: Корреа, 2, 51, Іммобіле, 87

Поєдинок між Торіно і Наполі мав величезне турнірне значення для обох команд. Неаполітанці в разі перемоги піднялись би у зону Ліги чемпіонів (потіснивши Ювентус), а туринці могли відірватись від зони вильоту на три очки. Матч проходив у Турині, але господарям рідні стіни аж ніяк не допомогали: вже на 11-й хвилині Бакайоко дальнім ударом вивів гостей уперед, а на 13-й Осімхен скористався обрізкою захисників і реалізував вихід віч-на-віч – 0:2!

Серія А виключатиме клуби за участь у сторонніх турнірах – в Італії перестрахувались на випадок відродження Суперліги

Наприкінці першого тайму Політано міг і розгром влаштувати, однак його постріл влучив у стійку. По перерві ж команди демонстрували рівний футбол, періодично створюючи непогані моменти, однак складні погодні умови та відмінна гра голкіперів не дозволили забити ще один гол. Після вилучення Мандрагори на 87-й хвилині інтрига покинула цей матч остаточно. Фінальний свисток зафіксував перемогу Наполі.

Мілан в разі поразки у виїзному поєдинку проти Лаціо втрачав місце у зоні ЛЧ, та за результатами очних зустрічей пропускав туди Ювентус. Справи у "россонері" вже з перших хвилин пішли кепсько – на 2-й вони втратили м'яч неподалік власного карного майданчика, і його перехопив Корреа, який майстерно зіграв у стінку з Іммобіле, та реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. Під завісу тайму перевагу "орлів" закріпив Лаццарі, але після перегляду VAR на предмет офсайду його гол було скасовано.

Одразу після перерви римляни забили ще один – швидка контратака завершилась провалом у захисті Томорі, й ще одним виходом Корреа віч-на-віч із голкіпером, який той без проблем реалізував. Після цього міланці кинулись в атаку, прагнучи зрівняти рахунок, однак до кінця матчу відквитати хоча б один гол так і не змогли. Наприкінці поєдинку ще й Іммобіле завдав потужного удару з меж карного майданчика – 3:0. У підсумку – розгромна перемога Лаціо.

Аталанта випередила Мілан та Ювентус, познущавшись з Болоньї – Маліновський найкращий у Європі, рекорд Мурієля