УКР РУС

"Нам чудово вдається робити чужих голкіперів найкращими гравцями матчів": Тен Хаг поскаржився на реалізацію МЮ

13 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг прокоментував результат своєї команди в матчі з Вулверхемптоном (2:0) у 36 турі АПЛ.

"Життєво важлива перемога. Нам потрібно відреагувати після поразок у минулих турах. У тих матчах нам бракувало енергії, ми грали повільно. Сьогодні треба було перемогти й ми це зробили. Нам чудово вдається робити чужих голкіперів найкращими гравцями матчів. Команді потрібно покращити реалізацію і стати ефективнішою перед воротами суперника.

Забарний дебютував в основі Борнмута й привіз гол, хоча провів хороший тайм – МЮ розбив Вулвз, Саутгемптон вилетів з АПЛ

Гарначо був травмований кілька тижнів. Він старанно працював і одразу вплинув на гру. Ми вже кілька разів цього сезону бачили, як він чудового виходить на заміну і допомагає партнерам.

У цей момент немає часу для щастя чи задоволення – ми повинні працювати й вдосконалюватися. Це те, чого я вимагаю від своїх гравців, свого штабу та себе", – цитує наставника "червоних дияволів" BBC.

В матчі проти Вулверхемптона команда Тен Хага завдала 27 ударів по воротах суперника, але реалізувати вдалося тільки два моменти. Наразі Манчестер Юнайтед посідає четверту сходинку у турнірній таблиці АПЛ з 66 балами.

Миколенко видав топ-клас в АПЛ, вказавши на помилку Де Дзербі – Зінченко отримав приклад, але все буде складніше